Over Pageturners


Pageturners is opgericht door Emilie Scholtens. Ik woon in Den Haag en heb me, vanuit de intrinsieke motivatie om continu te verbeteren, gespecialiseerd in wat ervoor nodig is om structureel succesvol te zijn.
Altijd persoonlijk, met gevoel voor humor en een flinke dosis cut the crap. Ik werk in verschillende rollen van coach, trainer en adviseur en met Pageturners help ik jou, als individu of organisatie, te bouwen aan jouw succes. Dit aan de hand van 3 pijlers: de juiste doelen stellen, (zelf)discipline en flow creëren.
Met Pageturners doe ik aan upgrades, want ontwikkelen en veranderen gaat in stappen, met oog voor het verleden, heden en de toekomst. Met mijn scherpe systemische blik plak ik geen pleisters, maar adresseer ik de kern. Door de unieke combinatie van 15 jaar ervaring in Learning & Development en een achtergrond in bedrijfskunde, koppel ik leren en ontwikkelen altijd aan zichtbaar (bedrijfs)resultaat.
Ik ben enorm onderzoekend en nieuwsgierig en hierdoor nooit uitgeleerd en vind ook niks leuker dan mijn kennis delen. Ik schrijf regelmatig artikelen en je kunt me volgen in de podcast Project Zelfdiscipline. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd als (keynote)spreker en weet zo anderen te inspireren met nieuwe inzichten en persoonlijke verhalen.
Hoewel Pageturners een eenmanszaak is, beschik ik over een zorgvuldig opgebouwd breed netwerk van experts waar ik mee samenwerk.
Ben jij op zoek naar een stevige partner bij jouw volgende hoofdstuk? Neem dan contact op.
Let's turn the page together!

Samenwerkende partners

Pageturners is uniek en staat voor een hoge kwaliteit. Ik ben dus kieskeurig met wie ik samenwerk. Voor de dienstverlening als visual consultant werk ik samen met Femke Zwier. Voor masterclasses en workshops op het gebied van energie en zelfdiscipline werk ik samen met Hans van der Loo en Patrick Davidson van Energyfinder.

Nieuwsgierig?


Ben je nieuwsgierig naar wat Pageturners voor jou kan betekenen als coach, trainer, adviseur of spreker op jouw event?
Stuur een berichtje of bel!

+31 (0)6 40 81 60 67 info@pageturners.nl

Inspiratie