Over Pageturners


Pageturners is opgericht door Emilie Scholtens. Woonachtig in Den Haag en sinds 2004 werkzaam in de wereld van leren & ontwikkelen als coach, trainer, programma ontwikkelaar, adviseur en interim manager.
Pageturners is niet het zoveelste bedrijf dat je technieken leert om symptomen te bestrijden, maar één die individuen, teams en organisaties helpt om eerlijk de kern aan te kijken en te transformeren, altijd met humor en een flinke dosis cut the crap. Daarnaast is Emilie een boeiende en inspirerende (keynote)spreker, die zelf een flinke reis in persoonlijk leiderschap heeft gemaakt.
Als consultancy richt Pageturners zich op de uitdagende vraagstukken binnen HRD & Verandermanagement en helpt organisaties aan te sluiten op nieuwe vormen van (samen) werken, ontwikkelen en leren, communiceren en leiderschap.
Emilie brengt met Pageturners als consultant en interim manager inspiratie, niet alleen door nieuwe kennis, methodes en technieken naar binnen te halen, maar ook door van een flinke dosis 'walk the talk' blijk te geven. Door een omgeving te creëren waar talenten gezien worden, energie stroomt en continu verbeteren en de wil om te excelleren in het dna zit.
Ben jij toe aan een de volgende bladzijde? Neem dan contact op.
Let's turn the page together!

Samenwerkende partners

Pageturners is uniek en we staan voor een hoge kwaliteit. We zijn dus kieskeurig met wie we samenwerken. Voor trainingen zoals Get Insight! werken we samen met Yvonne Ligtvoet van Ynsight. Voor masterclasses en workshops op het gebied van energie en zelfdiscipline werkt Pageturners samen met Hans van der Loo en Patrick Davidson van Energyfinder.

Nieuwsgierig?


Ben je nieuwsgierig naar wat Pageturners voor jou kan betekenen als coach, trainer of spreker op jouw event?
Stuur een berichtje of bel!

+31 (0)6 40 81 60 67 info@pageturners.nl

Inspiratie


15 maart 2019

Hoe een theelepeltje de wereld kan veranderen!

13 december 2018

Hoor wat je zegt!

6 december 2018

De beste plek aan tafel

1 december 2018

Reflecteren in 7 stappen

23 november 2018

Ontsla jouw ghostwriter!

19 oktober 2018

De verkeerde Why

4 oktober 2018

3 Tips voor easy energy

29 januari 2018

Zoek jij ook rust en ruimte voor creativiteit?