Over Pageturners


Als je met Pageturners samenwerkt dan werk je met mij: Emilie Scholtens - van der Stok. Ik ben een echte optimalist. Wat inhoudt dat ik met een positieve instelling naar het leven kijk en eruit haal wat erin zit. Daarnaast zijn vrijheid en inspireren twee van mijn belangrijkste kernwaarden.
Sinds 2005 is leren en ontwikkelen mijn vakgebied. In die tijd heb ik gewerkt als trainer, coach, adviseur en HR Development manager. Ik heb mij in de afgelopen 18 jaar kunnen verdiepen in wat maakt dat sommige mensen succesvol in hun leven en werk zijn en anderen juist niet. Welke basis ingrediënten je nodig hebt en waar wetenschappelijk gezien de grenzen liggen, maar ook waar de kansen liggen.
In 2017 heb ik Pageturners opgericht. De missie: zoveel mogelijk mensen helpen te excelleren in het leven. Lekker in je vel zitten. Met energie je dag starten en eindigen. Jezelf zijn en er bewust naar leven! Om die missie te realiseren focus ik mij met Pageturners op leidinggevenden en teams, want stevige leidinggevenden creëren stevige teams en organisaties. Op die manier werken we met elkaar aan een betere maatschappij.
De naam van mijn bedrijf verwijst allereerst naar de uitdrukking 'turning the page'. We worden allemaal gevormd door de verhalen in ons leven, maar vergeten soms dat we de bladzijde kunnen omslaan en zelf de schrijver moeten zijn. Ook ik heb de nodige bladzijden moeten omslaan. Bladzijden van trauma, verlies en tegenslag. Inmiddels heb ik veel succesverhalen geschreven; zakelijk en privé. Mijn persoonlijke verhaal deel ik dan ook regelmatig als spreker en in interviews. Een stukje van mijn verhaal kun je lezen in dit artikel. Je krijgt bij mij dus geen holle frasen over leiderschap, maar doorleefde adviezen. Soms zullen die wat pijn doen, want dat hoort nou eenmaal bij groei. Daar help ik je graag doorheen.
De naam Pageturners draagt ook een belofte in zich mee. Zoals een boek een Pageturner kan zijn; een spannend boek, waarvan je elke bladzijde nieuwsgierig omslaat. Zo zul je ook de reis die je met mijn begeleiding aflegt ervaren. Je krijgt kennis en inzicht in jouw binnenwereld en de vaardigheden om succesvol te zijn in de buitenwereld.
Hoewel ik tegenwoordig in Middenbeemster woon, ben ik geboren en getogen in Den Haag. Ik coach dan ook met de bijbehorende Haagse directheid, humor en een groot hart. Kun jij, jouw team of organisatie wel wat extra stevigheid gebruiken? Neem dan contact met me op!

Neem contact met me op!


Is het voor jou, jouw team of organisatie tijd om de bladzijde om te slaan? Ik begeleid je graag naar succesvolle hoofdstukken.
Stuur een berichtje of bel!

+31 (0)6 493 78 777 info@pageturners.nl