Over Pageturners


Pageturners is opgericht door Emilie Scholtens. Woonachtig in Den Haag en sinds 2004 werkzaam in de wereld van leren & ontwikkelen als coach, trainer, programma ontwikkelaar, adviseur en interim manager.
Met Pageturners begeleid ik individuen en organisaties bij hun ontwikkeling. Altijd persoonlijk, to the point en met een gezonde dosis humor. Niet alleen met de nodige kennis, opgedaan uit opleidingen en stapels boeken, maar ook als iemand die zelf een flinke reis in persoonlijk leiderschap heeft gemaakt.
In 2014 ontsloeg ik de ghostwriter van mijn leven. Opgegroeid als Jehovah's Getuige schreef ik me uit bij dit geloof. Wetende dat ik hiermee mijn familie, vrienden en 32 jaar aan sociaal netwerk zou verliezen. Mijn hele leven was ik bezig geweest me aan te passen aan een norm verzonnen door anderen. Ik was mezelf hier totaal in kwijtgeraakt. Elk aspect in mijn leven liet ik door een ander bepalen. Mijn grootste angst in het leven was iedereen van wie ik hield te verliezen, want wie ben je als niemand meer van je houdt? Ironisch genoeg was dat precies wat er door mijn keuze gebeurde. Ik verloor iedereen, tot mijn ouders aan toe. Tot mijn eigen verbazing bestond ik echter nog steeds. Sterker nog, ik liep ondanks het verdriet, gelukkiger rond dan ooit! Natuurlijk had ik nog een weg te gaan.
Wat mij enorm heeft geholpen is systemisch werk. Van NLP technieken die mij hielpen om uit een geloof te stappen dat slecht voor mij was, tot aan familieopstellingen waardoor ik niet alleen verstandelijk, maar ook gevoelsmatig stevig de regie kon voeren. Tegenwoordig ben ik de schrijver van mijn eigen mooie leven en dat gun ik iedereen. Ik weet als geen ander hoe lastig dat kan zijn en daarom heb ik Pageturners opgericht. Met Pageturners aan jouw zijde weet je zeker dat je een flinke dosis ervaring in succesvol leiderschap naast je hebt staan.
Let's turn the page together!

Samenwerkende partners

Pageturners is uniek en we staan voor een hoge kwaliteit. We zijn dus kieskeurig met wie we samenwerken. Voor trainingen zoals Get Insight! werken we samen met Yvonne Ligtvoet van Ynsight.

Nieuwsgierig?


Ben je nieuwsgierig naar wat Pageturners voor jou kan betekenen als coach, trainer of spreker op jouw event?
Stuur een berichtje of bel!

+31 (0)6 40 81 60 67 info@pageturners.nl

Inspiratie


13 december 2018

Hoor wat je zegt!

6 december 2018

De beste plek aan tafel

1 december 2018

Reflecteren in 7 stappen

23 november 2018

Ontsla jouw ghostwriter!

19 oktober 2018

De verkeerde Why

4 oktober 2018

3 Tips voor easy energy

29 januari 2018

Zoek jij ook rust en ruimte voor creativiteit?