Over Pageturners


Pageturners is opgericht door Emilie Scholtens om individuen en organisaties te helpen in beweging te komen wanneer ze zijn vastgelopen en een nieuw en beter hoofdstuk te starten.
Veranderen en ontwikkelen noem ik upgrades, want dat realiseer je in stappen, met oog voor het verleden, heden en de toekomst. Mijn scherpe systemische blik zorgt ervoor dat ik geen pleisters plak, maar echt de kern adresseer. Altijd persoonlijk, zonder oordeel, met gevoel voor humor en een passende dosis Haagse directheid.
Met 15 jaar ervaring in Learning & Development heb ik een flinke trackrecord van brede kennis en bewezen vaardigheden als consultant, interim manager en coach. Ik heb me gespecialiseerd in gedragsverandering. Wanneer je alleen maar wilt praten over verandering ben je bij Pageturners aan het verkeerde adres. Verandering gaat namelijk over executiekracht en zichtbaar resultaat voor jezelf en je omgeving.
Verandermanagement, lean, agile, design thinking en appreciative inquiry zijn vaardigheden die ik inzet en waar ik ook training in geef. Daarnaast heb ik sinds 2007 ervaring als e-learning ontwikkelaar waardoor ik veel kennis van learning tech en de inzetbaarheid hiervan met me mee breng.
Ik ben enorm onderzoekend en nieuwsgierig en hierdoor nooit uitgeleerd en vind ook niks leuker dan mijn kennis delen. Ik schrijf regelmatig artikelen en je kunt me volgen in de podcast Project Zelfdiscipline. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd als (keynote)spreker en weet zo anderen te inspireren met nieuwe inzichten en persoonlijke verhalen.
Hoewel Pageturners een eenmanszaak is, beschik ik over een zorgvuldig opgebouwd breed netwerk van experts waar ik mee samenwerk.
Ben jij op zoek naar een stevige partner bij jouw volgende hoofdstuk? Neem dan contact op.
Let's turn the page together!

Samenwerkende partners

Pageturners is uniek en staat voor een hoge kwaliteit. Ik ben dus kieskeurig met wie ik samenwerk. Voor de dienstverlening als visual consultant werk ik samen met Femke Zwier. Voor masterclasses en workshops op het gebied van energie en zelfdiscipline werk ik samen met Hans van der Loo en Patrick Davidson van Energyfinder.

Nieuwsgierig?


Ben je nieuwsgierig naar wat Pageturners voor jou kan betekenen als coach, trainer, adviseur of spreker op jouw event?
Stuur een berichtje of bel!

+31 (0)6 40 81 60 67 info@pageturners.nl