Project Zelfdiscipline


Zelfdiscipline, absoluut geen sexy onderwerp. En toch heeft het mijn volledige aandacht en verdient het ook die van jou! Want zelfdiscipline is het geheim naar echte ontspanning en succes.
Wat maakt dat sommige mensen heel gestructureerd en plichtsgetrouw hun taakjes doen? En wat maakt dat anderen vervallen in eindeloos uitstelgedrag? En hoe komt het dat uit onderzoek iedere keer weer blijkt dat we als werkend Nederland enorm veel moeite hebben met progressiegericht werken en wilskracht, twee belangrijke onderdelen van zelfdiscipline?

Ik heb besloten dat uit te zoeken en ik neem je graag mee in mijn ontdekkingsreis. Ik ga op zoek naar de wetenschap, in gesprek met de uitblinkers, de hopeloze gevallen en met de verlichte zielen. Wat ik ontdek probeer ik uit en ik deel mijn ervaringen, successen en fuck ups met je in een nieuwe podcast: Project Zelfdiscipline.  
Luister de teaser via deze website of abonneer je via Soundcloud (en binnenkort via iTunes en Spotify) en mis geen enkele aflevering!
Let's turn the page together!

Luisteren hier naar de podcast!


Mis geen enkele aflevering en volg ons via Soundcloud (binnenkort ook via iTunes en Spotify) of luister direct door op de play button hieronder te klikken.