Visual consultancy


Hoe ontwikkel je een goede strategie met elkaar? Hoe blijf je zichtbaar en succesvol als organisatie in deze snel veranderende wereld? Hoe borg je resultaat en kom je tot gezamenlijke en gedragen oplossingen? Pageturners helpt je hierbij als visual consultant door de kracht van visualisatie te benutten.
De combinatie van een visualiseren en design thinking, maakt jouw strategie, verandertraject, innovatie- of teamsessie tot een succes. Deze methode zorgt er niet alleen voor dat er een gezamenlijke beeld ontstaat, maar door dit visueel te maken, zorgt het er ook voor dat je tot een concreet pad van acties komt om dit beeld te realiseren. Complexe zaken worden tot de kern teruggebracht, waardoor je makkelijker tot een oplossing en keuze komt. Een bewezen methode die tot effectievere communicatie, betere samenwerking en meer innovatief vermogen leidt.
Een mooie bijkomende winst is, doordat jullie verhaal visueel is, je hiermee gelijk het perfecte middel in handen hebt om dit met de rest van je organisatie te delen. In plaats van lappen tekst, die maar weinig mensen willen lezen, heb je de mogelijkheid om direct organisatiebreed een gedeeld beeld te creëren. Ook hierin kan Pageturners adviseren, faciliteren en eventueel nog aanpassingen doorvoeren om een deelbaar verslag in de door jou gewenste vorm te ontwikkelen. Dit kan van pdf tot animatie.
Klanten werken met ons samen om:
  • strategie of verandertrajecten te ontwerpen
  • management- of themadagen te faciliteren
  • heidagen voor teams te faciliteren
  • brown paper sessies te faciliteren

Hoe gaan we te werk

Onze kracht zit in dat we business consultancy en visueel faciliteren als twee expertises zien. Waar de één inhoudelijke kennis borgt en het proces faciliteert, heeft de ander de creativiteit om dit om te zetten in pakkende beelden en concepten. Omdat wij geen concessies op één van beiden willen doen, komen wij altijd met deze twee experts, waardoor jij het beste van 2 werelden hebt.
We werken vanuit co-creatie, formuleren duidelijk de doelstelling en zoomen in op jouw doelgroep. Op deze manier leveren we dus altijd maatwerk. Doordat wij faciliteren hoef jij als opdrachtgever geen dubbelrol te spelen. Niet de zoveelste sessie post-its plakken en hopen dat er wat uitkomt, maar doelgericht en actief met elkaar aan de slag, met een concreet en zichtbaar resultaat als uitkomst. Geen energiezuiger, maar een energiegever.
Staat dit plaatje je aan? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op +31 (0)6 40 81 60 67.

Contact


Wil jij ons als visual consultant inhuren of wat meer informatie over deze dienst?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

    Vul a.u.b. de onderstaande code in:
    captcha