Coaching


Soms heb je in je leven iemand nodig die naast je staat, je een spiegel voorhoudt en je helpt zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Dat is wat ik als coach voor jou kan betekenen.
Ik bied je een luisterend oor, maar ben ook behoorlijk direct, altijd zonder oordeel en als iemand die zelf al het nodige heeft gezien en meegemaakt in haar leven. Met 15 jaar ervaring als coach, kun je bij mij terecht voor personal coaching, loopbaancoaching, executive coaching en teamcoaching.
Coaching is geen therapie. Gemiddeld ben je dan ook niet meer dan 6 sessies verwijderd van jouw doel. Tijdens een intake onderzoeken we welke stappen je wil maken en wat daarbij voor jou de beste aanpak is. Deze intake is ook belangrijk om elkaar te leren kennen en zeker te weten of we een goeie match zijn als coach en cliënt. Mocht dit niet het geval zijn, dan is de intake kosteloos.
Tarief
personal coaching
Tarief
loopbaan coaching
Tarief
executive coaching
€89,- per uur€95,- per uur€125,- per uur
Pakket van 6 sessies*
€750,-
Pakket van 6 sessies*
€799,-
Pakket van 6 sessies*
€1.030,-

*Een pakket sessie duurt maximaal 1,5 uur. Pakketten kunnen alleen in overleg worden afgenomen.

Teamcoaching
Een groep individuen maakt nog geen team. De dynamiek tussen mensen met verschillende achtergronden kan een flinke uitdaging vormen. Hoe bouw je aan vertrouwen, creëer je veiligheid voor inhoudelijke conflicten, betrokkenheid, accountability en boek je gezamenlijke resultaten? Als teamcoach help ik je daarbij.
We onderzoeken met elkaar waar jullie staan en wat er nodig is om een succesvol team te vormen. Hierbij coach ik de groep en het individu. Soms kan het zijn dat ik wat theorie over teamdynamiek bespreek met het team om zo een nieuwe gezamenlijke taal met elkaar te creëren. Ieder team is uniek, dus teamcoaching is altijd maatwerk. Ik bespreek graag met jou welke stap je met jouw team wil zetten en binnen welke context de coaching moet plaatsvinden.
Tarief teamcoaching: op aanvraag

Contact


Wil jij een vrijblijvend intakegesprek of eerst wat meer informatie? Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Inspiratie


Samen de pagina omslaan?Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze updates? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Hij leest als een pageturner!