Werk met mij


Soms loop je even vast in je privé leven of in het werk. Is de energie ver te zoeken en voelt het alsof je continu in overlevingsstand zit. Dan is een coach inschakelen een goed idee. Ik help je in een aantal sessies de kern te adresseren en geef je de handvatten die je nodig hebt om iedere dag met energie te starten en te eindigen. Lees hier meer over mij of klik hieronder om meer te weten te komen over personal coaching of teamcoaching.

PERSONAL COACHING


Voelt het te vaak alsof je in de overlevingsstand zit, qua werk, privé of misschien wel beiden? Zit je vast in je patronen? Stormt het om je heen en wil je ontdekken hoe je desondanks zelf stevig kunt blijven staan?
IK WIL EXCELLEREN IN HET LEVEN!

TEAM COACHING


Een groep professionals samen maakt nog geen super team. Hoe maak je van individuen met ambitie een team dat die innerlijke drive weet om te zetten in executiekracht en resultaat? Daar is meer voor nodig dan een stip op de horizon, een duidelijke ogsm of inspirerende epics. Daar komt doelgerichte team coaching bij kijken.
IK WIL EEN SUPER TEAM!

Ben jij die professional met ambitie?


Meld je dan hier aan voor regelmatige tips en adviezen per mail voor professionals die willen groeien en excelleren.


    Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
    Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.