Team coaching


Geef jij leiding aan een team van professionals? Doet iedereen zijn werk, maar ontbreekt het aan synergie? Werken jullie soms te hard en is een burn-out dichtbij voor sommigen? Willen jullie de stap zetten naar een team dat excelleert?
Een groep professionals samen maakt nog geen super team. Hoe maak je van individuen met ambitie een team dat ieders innerlijke drive weet om te zetten in gezamenlijke executiekracht en resultaat? Daar is meer voor nodig dan een stip op de horizon, een duidelijke ogsm of inspirerende epics. Daar komt doelgerichte team coaching bij kijken. Zoals jullie experts zijn in jullie werkgebied, ben ik expert in gedragsverandering en high performance. Ik geef teams inzicht in hoe ze optimaal kunnen presteren en met plezier en energie hun doelen realiseren.

Hoe ga ik te werk?

We starten met een intake gesprek waarin we kunnen kennismaken en ik ook graag meer hoor over het team en jullie ambities. Hebben we een klik? Dan stel ik een offerte met een plan van aanpak op en gaan we samen van start.
Als ik jouw coach ben heb je mijn volledige aandacht. Ik breng een bak aan kennis en ervaring met me mee. Ik ben een expert in gedragsverandering en high performance en heb een achtergrond in onderwijskunde, bedrijfskunde en systemische coaching. Sinds 2005 is leren en ontwikkelen mijn vakgebied. Lean, agile, design thinking en appreciative inquiry zijn modellen en principes waar ik mee werk en waar ik ook training in geef. Ik vind niks leuker dan anderen begeleiden naar top prestaties en kan me zelfs kwaad maken wanneer ik zie dat mensen zichzelf tegenwerken en hun talent verspillen. Ik kom uit Den Haag en heb de bijbehorende Haagse directheid, humor en een groot hart.
Wil je meer over me weten? Lees dan door op over Pageturners of plan gelijk een kennismaking met me in via het formulier op deze pagina.

Workshop Team APK

Teams die hun ambitie in resultaat weten om te zetten, stellen duidelijke doelen en meten hun voortgang. Een vaardigheid die ik teams regelmatig leer in de workshop Team APK. Aan de hand van een meettool maken we inzichtelijk waar ieder individueel en jullie als team staan t.o.v. het realiseren van jullie ambitie. We zoomen dan in op onderdelen als emotionele intelligentie, visie, focus, discipline, drive, veerkracht, wendbaarheid, vertrouwen, synergie en hoe jullie qua energie in de wedstrijd zitten. We bespreken deze inzichten in een sessie van een dagdeel met elkaar, waarna we aan de hand van de 5 stappen van gedragsverandering een persoonlijk en team actieplan opstellen.
Het resultaat behalve een energieke ochtend of middag? Inzicht in waar jullie momenteel staan als team, wat er nodig is om nog beter te presteren en kennis over hoe je die verandering realiseert.
Deze workshop is soms onderdeel van groter team coaching traject, maar geef ik ook regelmatig als los onderdeel op teamdagen.
Wil jij ervaren hoe het is om met energie, werkplezier en focus de ene na de andere prestatie neer te zetten als team? Neem dan contact met me op via het formulier op deze pagina.

Wil je kennismaken met mij als coach?


Vul dan dit formulier in en ik neem binnen 48 uur contact met je op.


    Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
    Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.