Project Zelfdiscipline


Zelfdiscipline, absoluut geen sexy onderwerp. En toch heeft het mijn volledige aandacht en verdient het ook die van jou! Want zelfdiscipline is het geheim naar echte ontspanning en succes.
Wat maakt dat sommige mensen heel gestructureerd en plichtsgetrouw hun taakjes doen? En wat maakt dat anderen vervallen in eindeloos uitstelgedrag? En hoe komt het dat uit onderzoek iedere keer weer blijkt dat we als werkend Nederland enorm veel moeite hebben met progressiegericht werken en wilskracht, twee belangrijke onderdelen van zelfdiscipline?

Ik heb besloten dat uit te zoeken en ik neem je graag mee in mijn ontdekkingsreis. Ik ga op zoek naar de wetenschap, in gesprek met de uitblinkers, de hopeloze gevallen en met de verlichte zielen. Wat ik ontdek probeer ik uit en ik deel mijn ervaringen, successen en fuck ups met je in een nieuwe podcast: Project Zelfdiscipline.  
In deze eerste aflevering leg ik je uit wat zelfdiscipline inhoudt en welke 4 dimensies zelfdiscipline volgens de wetenschap kent. Ik deel mijn definitie van zelfdiscipline met je en reken gelijk af met wat hardnekkige fabels over zelfdiscipline. Uiteraard eindigen we met 3 lessen die ik leerde uit mijn eerste fuck ups in mijn onderzoek naar zelfdiscipline.
Luister de eerste aflevering via deze website of abonneer je via Soundcloud, iTunes en Spotify en mis geen enkele aflevering!

Heb jij een vraag?

Heb jij een vraag over zelfdiscipline? Stel 'm dan in het formulier hiernaast. Grote kans dat ik jouw vraag dan behandel in de podcast!

Luisteren hier naar de podcast!


Mis geen enkele aflevering en volg ons via Soundcloud, iTunes en Spotify of luister direct door op de play button hieronder te klikken.

Stel hier jouw vraag over zelfdiscipline!


Heb jij een vraag over zelfdiscipline en hoe je jezelf op koers houdt richting je doelen?
Stel 'm dan hier! Grote kans dat ik jouw vraag behandel in de podcast.


    Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
    Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.