Personal Coaching


Voelt het te vaak alsof je in de overlevingsstand zit, qua werk, privé of misschien wel beiden? Zit je vast in je patronen? Stormt het om je heen en wil je ontdekken hoe je desondanks zelf stevig kunt blijven staan?
Hoe zou het zijn als je zelf daadwerkelijk de regie hebt in ieder aspect van je leven? Je iedere dag met energie start en afsluit? Dat je je werkelijk trots voelt over wat jij neerzet? Dat je eruit haalt wat erin zit? Dan is een 1-op-1 traject met mij als coach wat voor jou!
Als een integere pitbull bijt ik me als jouw coach vast, omdat ik wil dat jij slaagt als mens. Ik wil dat jij uitblinkt in jezelf zijn. Dat je daadwerkelijk excelleert in het leven. Ik geef je vertrouwelijkheid, een luisterend oor, eerlijke feedback en een hoop tools om de door jou gewenste verandering te realiseren. Ik begeleid je bij het eerste inzicht tot aan het moment dat jij stevig en vol vertrouwen in je nieuwe realiteit staat.
Wat maakt mij geschikt om jou daarbij te begeleiden? Niet mijn diploma's. Begrijp me niet verkeerd, die heb ik zeker. Maar waarschijnlijk ken jij net als ik genoeg onnozele mensen die toch een heleboel diploma's op zak hebben. Ik ben de beste persoon om jou te begeleiden, omdat ik zelf de lessen heb moeten leren om van overleven naar het leven vieren te komen. Ik weet hoe lastig en pijnlijk dat soms kan zijn. Hoe belangrijk het is dat je dan een persoon tegenover je hebt die weet waar ze het over heeft, liefdevol eerlijk tegen je is, maar je bovenal met concrete handvatten verandering helpt te realiseren.
Je vindt hier dus geen standaard of fake voordeel pakketten. Als jij denkt dat ik de juiste coach voor jou ben dan vul je het contactformulier in. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op en we spreken een intakegesprek af. Besluit je na de intake dat ik niet de juiste coach voor jou ben? Dan is de intake gratis. Hebben we een klik en durven we allebei ons commitment uit te spreken op jouw doel? Dan gaan we samen aan de slag.

Tarieven coaching


Personal coachingExecutive coaching
Particulier€ 110,- per uur
incl. btw
-
Zakelijk€ 125,- per uur
excl. btw
€ 175,- per uur
excl. btw

Let's turn the page together!

Wil jij excelleren in het leven?


Vul dan dit formulier in. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op voor een intakegesprek.
Let's turn the page together!


    Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
    Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.