Personal Coaching


Zit jij vast? Ben jij klaar met geleefd worden door de agenda's van anderen? Heb je genoeg van aanmodderen? Ben je toe aan een nieuw en succesvol hoofdstuk in je leven?
Jij wilt weten hoe het is om gericht te handelen. Jouw doelen realiseren. Daadwerkelijk regie hebben in ieder aspect van je leven. Je iedere dag trots voelen over wat jij neerzet. Kortom eruit halen wat erin zit. Dan is een Personal Coaching traject wat voor jou!
    WE ZOOMEN IN OP WIE JIJ BENT
    MAKEN JOUW DOELEN CONCREET
    STELLEN SCHERP HOE JIJ DAAR GAAT KOMEN
    NIET IN EEN GROEP, MAAR MET VOLLE AANDACHT IN EEN 1-OP-1 TRAJECT

Als een integere pitbull bijt ik me als jouw Personal Coach vast, omdat ik wil dat jij slaagt als mens. Niks frustreert mij meer dan de vele halfbakken pogingen van mensenlevens te zien. Mensen die overleven in plaats van leven. Settelen in plaats van knallen. Vergis je niet. Ik zeg niet dat jij je kapot moet werken en de ambitie moet hebben om de nieuwe minister president van Nederland te worden. Ik heb hogere ambities voor jou. Die fokking geweldige persoon worden die je altijd al wilde zijn en het leven dat je altijd al wilde hebben. Die persoon en dat leven dat zo spannend is dat je het tegen niemand durft uit te spreken. Ik daag je uit om mij daarover in vertrouwen te nemen. Dan help ik je aan de hand van tough love om daar te komen. Is dat toevallig minister president van Nederland, dan gaan we daar voor.
Wat maakt mij geschikt om jou daarbij te begeleiden? Niet mijn diploma's. Begrijp me niet verkeerd, die heb ik zeker. Maar waarschijnlijk ken jij net als ik een heleboel onnozele mensen met een heleboel diploma's op zak. Ik ben de beste persoon om jou te begeleiden, omdat ik het geleefd heb en het nog steeds leef. Ik heb rot kaarten in het leven gekregen en het om weten te gooien. Privé en zakelijk. Ik weet wat het kost om dat te doen. Hoe moeilijk het vaak is en eenzaam het kan zijn om belemmerende gewoonten of personen op te geven. Hoeveel moed het kost om iets anders neer te zetten, waarvan je soms niet eens scherp hebt hoe dat eruit zou moeten zien. Ik snap ook als geen ander dat jij uniek bent en dat jij dus ook geen standaard traject nodig hebt, maar iemand die ziet wie jij echt bent en wat jij kunt bereiken met de juiste ondersteuning. Iemand die eerlijk tegen je is ook als dat misschien even pijn doet. Iemand met een bak aan kennis en ervaring die dus kan inzetten wat jij op dat moment nodig hebt. Iemand die je kan laten zien dat jouw doel dichterbij en simpeler te verkrijgen is dan jij nu denkt!
Je vind hier dus geen standaard of fake voordeel pakketten. Als jij aan de slag wil dan vul je het contactformulier in. Ik neem dan contact met je op en we spreken een intakegesprek af. Hebben we een klik en durven we allebei ons commitment uit te spreken op jouw doel? Dan gaan we samen aan de slag.
Let's turn the page together!

Wacht niet langer en neem contact op!


Zet je eerste stap door dit formulier in te vullen. Ik neem dan contact met je op voor een intakegesprek.
Let's turn the page together!