Personal Coaching


Heb jij een flinke dosis ambitie en drive, maar lukt het niet altijd om dit neer te zetten zoals je zou willen? Ben jij die professional die wil proeven hoe het is om op 100% te presteren? Met energie en focus jouw doelen realiseren?
Jij wilt weten hoe het is om gericht te handelen. Op de top van je kunnen presteren, zonder roofbouw op jezelf te plegen. Daadwerkelijk regie hebben in ieder aspect van je leven. Je iedere dag trots voelen over wie je bent en wat jij neerzet. Kortom eruit halen wat erin zit. Dan is een 1-op-1 traject met mij als coach wat voor jou!
    WE ZOOMEN IN OP WIE JIJ BENT
    MAKEN JOUW DOELEN CONCREET
    STELLEN SCHERP HOE JIJ DAAR GAAT KOMEN
    NIET IN EEN GROEP, MAAR MET VOLLE AANDACHT IN EEN 1-OP-1 TRAJECT

Als een integere pitbull bijt ik me als jouw coach vast, omdat ik wil dat jij slaagt als mens. Niks frustreert mij meer dan de vele halfbakken pogingen van mensen te zien bij het najagen van hun doelen. Mensen die settelen in plaats van knallen. Vergis je niet. Ik zeg niet dat jij je kapot moet werken. Juist niet! We starten een maatwerk traject waarin jij mijn volledige aandacht krijgt en toegang hebt tot mijn expertise over gedragsverandering en kennis van de sleutels tot succes. We laten de wetenschap voor jou werken.
Ik daag je uit om mij over jouw ambities in vertrouwen te nemen. Dan help ik je daar te komen. Wat maakt mij geschikt om jou daarbij te begeleiden? Niet mijn diploma's. Begrijp me niet verkeerd, die heb ik zeker. Maar waarschijnlijk ken jij net als ik een heleboel onnozele mensen met een heleboel diploma's op zak. Ik ben de beste persoon om jou te begeleiden, omdat ik het geleefd heb en het nog steeds leef. Ik weet hoe het leven vol zit met afleidingen. Hoe je eigen overtuigingen je tegen kunnen werken. Hoeveel fabels en slechte adviezen er rondgaan over presteren en doelen realiseren. Ik snap ook als geen ander dat jij uniek bent en dat jij dus ook geen standaard traject nodig hebt, maar iemand die ziet wie jij echt bent en wat jij kunt bereiken met de juiste ondersteuning. Iemand die eerlijk tegen je is ook als dat misschien even pijn doet. Iemand die je kan laten zien dat jouw doel dichterbij en simpeler te verkrijgen is dan jij nu denkt!
Je vindt hier dus geen standaard of fake voordeel pakketten. Als jij denkt dat ik de juiste coach voor jou ben dan vul je het contactformulier in. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op en we spreken een intakegesprek af. Besluit je na de intake dat ik niet de juiste coach voor jou ben? Dan is de intake gratis. Hebben we een klik en durven we allebei ons commitment uit te spreken op jouw doel? Dan gaan we samen aan de slag.

Tarieven coaching


Personal coachingExecutive coaching
Particulier€ 110,- per uur
incl. btw
-
Zakelijk€ 185,- per uur
excl. btw
€ 250,- per uur
excl. btw

Let's turn the page together!

Heb jij ambitie en ben ik de coach voor jou?


Vul dan dit formulier in. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op voor een intakegesprek.
Let's turn the page together!


Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.