Pageturner package


Wat als jij een jaar lang een life coach aan je zijde hebt? Iemand die je uitdaagt, spiegelt, de figuurlijke schop onder je kont geeft, je helpt de vaardigheden te ontwikkelen om succesvol te zijn in het leven en naast je staat als het allemaal even wat lastiger gaat. Wedden dat je dan niet alleen een super jaar hebt, maar ook de basis legt voor een succesvol en gelukkig leven!
Hebben we je aandacht? Want dit en nog veel meer is wat het Pageturner package inhoudt. Een jaar lang ben jij gekoppeld aan een life coach met een flinke track record en een breed netwerk. Elk onderdeel van jouw leven nemen we onder de loep:

FYSIEK - Je gezond voelen. Fitheid. Klachten en pijn. Slapen. Eten. Conditie. Bewegen.
MENTAAL - Onthouden. Concentreren. Communiceren. Vrolijk zijn. Jezelf accepteren. Omgaan met verandering. Gevoel van controle.
ZINGEVING - Zinvol leven. Levenslust. Idealen willen bereiken. Vertrouwen hebben. Accepteren. Dankbaarheid. Blijven leren.
KWALITEIT VAN LEVEN - Genieten. Gelukkig zijn. Lekker in je vel zitten. Balans. Je veilig voelen. Hoe je woont. Rondkomen met je geld.
MEEDOEN - Sociale contacten. Serieus genomen worden. Samen leuke dingen doen. Steun van anderen. Erbij mogen horen. Zinvolle dingen doen. Interesse in de maatschappij.
DAGELIJKS FUNCTIONEREN - Zorgen voor jezelf. Je grenzen kennen. Kennis van gezondheid. Omgaan met tijd. Omgaan met geld. Kunnen werken. Hulp kunnen vragen.
Veel mensen doorlopen het leven zonder bewust en gefocust voor zichzelf te kiezen, met als gevolg:
  • Je voelt je aan het eind van je werkdag moe en leeg.
  • Je hebt een lijst met dingen die je eigenlijk zou moeten doen, maar wat maar niet lukt en dus kom je geen stap verder.
  • Je hebt een boel contacten en toch voel je je in de kern eenzaam.

We zijn allemaal geprogrammeerd in het leven. Je weet soms wel wat je zou moeten doen, maar het voelt zo niet. Dus doe je automatisch wat op dat moment goed, of in ieder geval, bekend voelt. Hoe verander je dat gevoel? Door de bugs die je hebt meegekregen in je opvoeding, van je leraren of door trauma's te deleten. Pas dan heb je blijvende verandering en succes. Geen trucjes of pleisters plakken, maar het gewoon kunnen. Zoals je niet hoeft na te denken over fietsen, precies zo te kunnen vertrouwen op je gevoel. Het is tijd om jouw leven te upgraden.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer je je aanmeldt plannen we een uitgebreide intake in. De week voorafgaand aan de intake maak je een online test om jouw huidige energielevel in kaart te brengen. Energie is namelijk jouw brandstof om te presteren. Tijdens de intake ontvang je de rapportage van deze meting en lichten we de uitslag toe. Daarnaast maak je tijdens de intake een tweede test. Dit keer op het gebied van jouw brede gezondheid: fysiek, mentaal, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren. We bespreken uitgebreid jouw wensen en prioriteiten voor jouw Pageturner package en maken een plan van aanpak. De intake duurt gemiddeld 3 uur.
Jouw Pageturner package is volledig maatwerk en soms zullen we iemand uit ons netwerk betrekken om je te ondersteunen op een specifiek gebied. Denk aan een voedingscoach, een slaapexpert, een recruiter of misschien wel een stylist. Je hebt een jaar lang coachingsessies (gemiddeld 2 sessies per maand), tussendoor onbeperkt telefonisch, mail of skype contact met je coach en krijgt op maat inhoudelijke kennis aangedragen op de gebieden waarmee jij aan de slag wil. Uiteindelijk blijf jij in the lead. We pakken zaken bij de kern aan door systemisch fenomenologisch te werken. Aanvullend leer je de wetenschap achter zelfdiscipline en daarmee de sleutel tot succes, energie, geluk, vrijheid, verbinding en voldoening.
Kies voor jezelf en meld je nu aan voor het eerste superjaar van jouw leven.
Let's turn the page together!

Start hier jouw Pageturner package!


Meld je nu aan en start het eerste superjaar van jouw leven!
Let op: Vanwege de intensieve begeleiding bij dit traject is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je hoort binnen 48 uur van ons of jij jouw Pageturner jaar direct kunt starten of dat je op de wachtlijst wordt geplaatst.
Kosten
€ 5.808,-
inclusief btw, locatiekosten, testen en materialen
(betalen in delen is mogelijk)

Samen de pagina omslaan?Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze updates? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Hij leest als een pageturner!