MASTERCLASS
ZELFDISCIPLINE


Wil je succesvol zijn dan heb je 2 dingen nodig: een belangrijk doel en zelfdiscipline. De meesten van ons zijn goed in doelen stellen, maar het gaat vaak mis bij zelfdiscipline. Hoe houdt je jezelf op koers naar je doel? Dat leer je in de Masterclass Zelfdiscipline!
Je hebt jezelf een doel gesteld, zakelijk of privé en toch wil het maar niet lukken. Je wordt afgeleid, je stelt uit en uiteindelijk heb je een geldig excuus gevonden om je doel niet te halen en ga je op zoek naar een ander doel. Je bent daarin niet alleen. Zelfdiscipline wordt vaak als een lelijk woord en saai fenomeen beschouwd in onze maatschappij. Toch is het van cruciaal belang; of het nu gaat om moraal, uitzonderlijke prestaties, zakelijke beslissingen, partnerkeuze lijnen of ons uitgavenpatroon. Anders dan vaak wordt gedacht is zelfdiscipline geen kwestie van karakter of een eigenschap waar je wel of niet mee geboren wordt. Iedereen kan zelfdiscipline aanleren. Beheers je het, dan heb je een essentieel ingrediënt voor succes te pakken.

LEERDOELEN IN DEZE MASTERCLASS

Je leert de wetenschap achter zelfdiscipline en we rekenen af met fabels rondom zelfdiscipline. Je leert:
 • De 4 categorieën van zelfbeheersing.
 • Welke doelen en regels voor jou werken.
 • De grenzen van zelfbeheersing.
 • De invloed van voeding op zelfbeheersing.
 • Hoe je jouw zelfbeheersing kunt trainen.

Deze kennis zet je gelijk om in een concreet en persoonlijk actieplan tijdens de masterclass. Hierdoor begint jij direct met het beheersen van zelfdiscipline en kun je jouw eerste successen gaan vieren.

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS?

Voor iedereen die structureel succesvol wil zijn in zijn werk en leven, maar momenteel moeite heeft met het daadwerkelijk realiseren van doelen. Waar uitstelgedrag, afleidingen en de waan van de dag het iedere keer van lijkt te winnen.

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

 • Voorbereiding: kort intakegesprek met elke deelnemer + leesstof (digitaal)
 • Sessie I (hele dag): versneld leren door mix van theoretische speednotes en praktische oefeningen. Na afloop bepalen van persoonlijk actieplan.
 • Actief oefenen: tussen de twee trainingssessies werk je aan je persoonlijke actieplan en aan een aantal toegestuurde opdrachten. Je wordt hierin ondersteund door zelfgekozen deelnemers (‘buddies’) en coach/trainer.
 • Sessie II (dagdeel): diepgaande intervisie over ervaringen, Q&A, puntjes op de i en visualisering vooruitgang in (nabije) toekomst.
 • Nazorg: je kunt met specifieke vragen altijd terecht bij de trainer/coach. Nog beter is als je regelmatig intervisie organiseert met de andere deelnemers.

 • KOSTEN

  € 969,-
  Inclusief btw en lunch tijdens Sessie I

  LOCATIE & DATA

  De training wordt verzorgd in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  Kies de gewenste locatie en startdatum in het inschrijfformulier.
  Deze masterclass is ook als in company training mogelijk

Inschrijven


Schrijf je hier in voor de Masterclass Zelfdiscipline!