MASTERCLASS
DOELEN REALISEREN


Je kunt doelen stellen en plannen tot je een ons weegt, het geheim zit in de uitvoering. Hoe zorg je ervoor dat die uitvoering structureel succesvol verloopt? Dat leer je in de Masterclass Doelen Realiseren.
Als leidinggevende en manager ben je verantwoordelijk voor strategie en uitvoering. Waarschijnlijk ben je goed opgeleid in het komen tot de juiste strategie. Je bent vaardig in communiceren, motiveren en omgaan met verschillende persoonlijkheden. Toch blijkt in de praktijk niks zo lastig voor leidinggevenden als het beheersen van de uitvoering. Precies dat deel behandelen we in deze masterclass.

LEERDOELEN IN DEZE MASTERCLASS

Je leert de 4 disciplines beheersen die essentieel zijn voor het realiseren van jouw doelen:
 • Focus op een waanzinnig belangrijk doel.
 • Werken met gedragsmetingen.
 • Bijhouden van een motiverend scorebord.
 • Creëren van een ritme van verantwoording.

Hiermee bied je weerstand tegen elke storm en bijbehorende hectiek die op je pad komt in de dagelijkse realiteit. Je leert hoe je jouw medewerkers betrokken laat voelen zodat zij hun bijdrage willen leveren. Geen wollige theorieën, maar een bewezen tactiek van succesvolle organisaties, waarmee ook jij grip hebt op het succes van jouw uitvoering.

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS?

Voor leidinggevenden en managers die merken dat voorspelbaarheid en resultaatverbetering niet automatisch volgen op een goed gekozen strategie. Leidinggevenden die willen excelleren en zich willen onderscheiden door structureel succesvolle uitvoering te realiseren.

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

 • Voorbereiding: kort intakegesprek met elke deelnemer + leesstof (digitaal)
 • Sessie I (hele dag): versneld leren door mix van theoretische speednotes en praktische oefeningen. Na afloop bepalen van persoonlijk actieplan.
 • Actief oefenen: tussen de twee trainingssessies werk je aan je persoonlijke actieplan en aan een aantal toegestuurde opdrachten. Je wordt hierin ondersteund door zelfgekozen deelnemers (‘buddies’) en coach/trainer.
 • Sessie II (dagdeel): diepgaande intervisie over ervaringen, Q&A, puntjes op de i en visualisering vooruitgang in (nabije) toekomst.
 • Nazorg: je kunt met specifieke vragen altijd terecht bij de trainer/coach. Nog beter is als je regelmatig intervisie organiseert met de andere deelnemers.

 • KOSTEN

  € 969,-
  Inclusief btw en lunch tijdens Sessie I

  LOCATIE & DATA

  De training wordt verzorgd in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  Kies de gewenste locatie en startdatum in het inschrijfformulier.
  Deze masterclass is ook als in company training mogelijk

Inschrijven


Schrijf je hier in voor de Masterclass Doelen Realiseren!